Frihed til at vælge et stoffrit liv, lære at se hvad du også kan, og vælge en ny retning i livet

Stop Ung er et specialiseret behandlings- og opholdssted for unge mellem 15-25 år med forudgående misbrugsproblematikker. Stop Ung er centralt beliggende 30min Nord for Ålborg nær skov, sø og strand.

Stop Ung fokuserer på helhedsbehandling. Fælles for alle her er forudgående misbrug i kortere eller længere tid - med et behov for støtte til at komme videre. Vores mål er, at den unge lærer at stå ved sig selv - "den jeg er". Tage ansvar for sit eget liv - herunder at træffe sunde og nuancerede valg i sit liv. Vi fokuserer på en struktureret hverdag med en sund døgnrytme med søvn. kost og motion. Vi fokuserer på uddannelse og netværk, som vi tror på er de væsentlige kriterier for en succesfuld gennemførsel af behandlingen og resocialisering ind i en sundt og aktivt liv.

Udtalelser
 
 
 
 
 

Vi fokuserer på en struktureret hverdag med en sund døgnrytme med søvn, kost og motion. Vi fokuserer på uddannelse og netværk, som vi tror på er de væsentlige kriterier for en succesfuld gennemførsel af behandlingen og resocialisering ind i en sundt og aktivt liv